GENEL

Probiştip Belediye Başkanı, Toni Tonevski Tecavüz İçin İhbar Edildi

Probiştip Belediyesinde çalışan bir bayan Belediye Başkanı Toni Tonevski’yi  tecavüz girişiminde bulunduğu için ihbar etti. Olay bu ayın 12’de ihbar edilmiştir, bir gün sonra belediyede çalışan memur Probiştip polis karakolunda ifade vermiştir.  Belediyede çalışanı memurun ifadesine göre, belediye başkanı saldırıp tecavüz girişiminde bulunmuştur. 24 Haber sitesi Belediye Başkanı Tonevski’yi aradı. Belediye Başkanı olayın inkar etmiş, fakat ona yönelik ihbar olduğunu kabullenmiş.  Belediye Başkanının 24 Habere verdiği cevap: ,,O bilgi yanlış, öyle bir ihbar yok, o ihbar geri çekildi’’

Olayın ihbar edildiği polis merkezinden 24 Haber sitesine olayla ilgili İçişleri Bakanlığına başvurulması gerektiğini söylemişler. Yarın bu merkezin olayla ilgili daha çok bilgisi olacağını eklemişler.

Probiştip’de gerçekleştıği idda edilen bu olayla ilgili, yarın İştip İçişleri Birimi ve Savcılığı tarafından olay yeniden incelenecek ve suç olup olmadığı tespit edilecek. İçişleri Bakanlığı olayın yakında sonuçlanmasını bekliyor.

24 Haberin edindiği bilgilere göre, belediyede çalışan memur Cuma günü olayı polis merkezinde ihbar etmiş. Toni Tonevski 2009 yılındaki seçimlerde ilk dönem belediye başkanlığına seçilmiştir.