GÜNCELRÖPORTAJ

THP Atatürk’ü Manastır Askeri İdadisinde Andı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Enes İbrahim, parti yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yöneticilerinin katılımı ile Atatürk’ün eğitim aldığı Manastır Askeri İdadisi’ni ziyaret ederek saygı duruşunda bulundular.

Yapılan yazılı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz:

Kararlılığı ve azmi ile Kurtuluş Savaşı’nda destan yazan, vizyonu ile aziz milletimizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran Mustafa Kemal Atatürk günümüzde de barış, özgürlük ve demokrasi için tükenmek bilmeyen bir ilham kaynağıdır. Rumeli topraklarının bağrından kopan Atatürk’ün bize bırakmış olduğu emaneti ve görüşlerini korumak, takip etmek ve yaşatmak Türk Hareket Partisi’nin temel ilkelerinden biri olmuştur, bu yolda da asla taviz vermeyeceğiz.

Daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğimizde yaşattığımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyoruz.