GÜNCEL

Arsovska: Mitskoski İstifalar Hakkında Konuşmak İstiyorsa Kendisinden Başlamalı

Üsküp Belediye Başkanı Danela Arsovska ve VMRO-DPMNE arasındaki görüş ayrılıkları, belediye meclisinin soru sorma oturumunda VMRO-DPMNE meclis üyeleri ile Belediye Başkanı Arsovska arasında karşılıklı suçlamalar yapıldı.

VMRO-DPMNE meclis üyesi Luke Galeski, Arsovska’yı nüfuz kullanmakla suçladı ve “Su ve Kanalizasyon” müdürü Zlatko Perinski’nin görevden alınma sebebi oladak arıtma tesisi projesine yönelik tekliflerin değerlendirilmesi için komisyonun değiştirilmesini istediğinden kaynaklandığını söyledi.

Belediye Başkanı Arsovska buna tepki göstererek VMRO-DPMNE’ye ve parti başkanı Hristiyan Mitskoski’ye sert eleştiriler gönderdi. Düne kadar Üsküp’ün en iyi belediye başkanıydım ve müdürünüzü suçüstü yakaladıktan sonra, şimdi birdenbire değersizim.Bütün bu sorular cevaplanacak. Ama gördüğün gibi sana hitap ederken sesim titremiyor, ellerim titremiyor. O tartışmalı ihale için, neden düzgün hareket etmediğini cevaplaması gereken biri var. Daha önce olduğu gibi adalet yolunda devam edeceğim. Ancak Arsovska, Galeski’ye yanıt vererek, Mitskoski’nin ihale hastalığını asla brakamayacağını söyledi.