GÜNCEL

THP Kadın Kolları Aile İçi ve Kadına Şiddet” Konulu Çalıştay Düzenlendi

Bugün Üsküp’te, Türk Hareket Partisi Kadın Kolları organizasyonunda “Aile içi ve kadına şiddet” konulu çalıştay düzenlendi. Toplumda yaygın olarak görülen, fakat çoğu zaman toplumsal baskılar yüzünden dile getirilmeyen aile içi ve kadına yönelik olan şiddetin değişik formları ele alınırken, özellikle bu konuda kadınların bilinçlendirilmeleri gerektiği ve şiddete maruz kalan kadınlara yetkili kurumlar aracılığıyla koruma sağlanması gündeme getirildi.

Çalıştaya katılan Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Enes İbrahim her platformda Türk kadınına olan desteğini yinelerken, sadece özgür, güçlü ve başarılı kadınlarla demokratik ve sağlıklı bir toplumun sağlanabileceğini belirtti.

Türk Hareket Partisi kadınlarımızın toplumda hak ettikleri konumu ve değeri görmeleri için üzerine düşeni yapmayı bir borç bilmekte ve bu konuda üstün bir gayret sergilemeyi kutsal bir vazife olarak benimsemektedir.

Kadın kollarımız önümüzdeki dönemde de “aile içi ve kadına yönelik şiddet” konularında soydaşımızı bilinçlendirme çalışmalarına devam edecektir.

#HepBirlikteHerYerde