GÜNCEL

THP Kadroları Maaşlarını Dayanışma Fonu’na Bağışlayacak

“THP kadroları asgari ücret farkını Dayanışma Fonu’na bağışlayacak”.

Partiden yapılan yazılı açıklamada Anayasa Mahkemesi’nin kararından bağımsız olarak, Türk Hareket Partisi tüm yönetici kadrolarının asgari ücret farkını Covid ile mücadele dayanışma fonuna bağışlama kararı aldığı belirtildi.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ciddi bir sağlık ve ekonomik krize yol açan bu küresel salgın döneminde, ortaya çıkan sorunları hafifletme açısından dayanışma olgusunun önemi ortaya çıkmaktadır. Bu amaçla, Anayasa Mahkemesi’nin kararından bağımsız olarak, Türk Hareket Partisi tüm yönetici kadrolarının asgari ücret farkını Covid ile mücadele dayanışma fonuna bağışlama kararı almıştır.

Sadece yüksek sosyal sorumluluk ve dayanışma ile pandeminin olumsuz etkilerini en aza indirebilir ve bu durumdan en fazla zarar görmüş vatandaşlara el uzatabiliriz. Bu savaşı birlikte kazanacağız!

Saygılarımızla,

Türk Hareket Partisi