Ohri’ye Sezonun İlk Hollandalı Turist Kafilesi Ulaştı
TUİ Hollanda turizim acentesinin 2022 sezonunun ilk charter uçuşu ile 155 Hollandalı turist Ohri’ye ulaştı. Ohri havaalanına inen uçaktaki turistlerin bazıları ülkemizi ilk defa ziyaret ederken, bazıları ise Ohri’yi birçok defa ziyaret etmiş. Hollandalı turistler Ohri ve Kuzey Makedonya’nın sunduğu hizmetler, şehrin tarihi ve doğal güzellikleri ile birlikte ev sahiplerinin nezaketi ve misafirperverliğinden ötürü bu destinasyonu seçtiklerini söylüyorlar.
Turizm çalışanları bu yıl başarılı bir sezon geçirmeyi umuyor. Geçen yıldan çok daha erken bir dönemde Hollanda’dan gelen misafirlerin yanı sıra, önümüzdeki günlerde İngiltere’den gelecek misafirler için de duyurular var.
Turizmi Destekleme ve Geliştirme Ajansı müdürü Lyupço Yanevski, 2021’den farklı olarak bu yıl ilk turistlerin iki ay önce geldiğini ve beklentilerin Ohri’ye 60’tan fazla charter uçuşun gerçekleştirileceği yönünde olduğunu bildiriyor.