GÜNCEL

Bakan Vekili Cabir Doko TÜRKSOY’u Ziyaret Etti

Kuzey Makedonya Siyasal Sistem ve Topluluklar Arası İlişkiler Bakan Yardımcısı Cabir Doko ve beraberindeki heyet Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatını ziyaret ederek TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı ile görüştü.

TÜRKSOY Konferans Salonu’nda gerçekleşen görüşmede Cabir Doko TÜRKSOY’un faaliyetleri, geleceğe yönelik çalışmaları ve kendisinin de temsilcisi oldu tiyatro sanat dalındaki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Görüşmede TÜRKSOY ve Kuzey Makedonya arasındaki iş birliği ve günümüze kadar yapılan ortak çalışmalara değinildi. Taraflar her geçen yıl daha da artan bu iş birliğinin daha gelişmesi için yeni projelere açık olduklarını vurguladı.

Görüşmede TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı ve Kuzey Makedonya Siyasal Sistem ve Topluluklar Arası İlişkiler Bakan Yardımcısı Cabir Doko’ya TÜRKSOY tarafından son dönemde çıkarılan yayınlarından hediye etti.

Doko ve beraberindeki heyet ayrıca fuaye alanındaki TÜRKSOY’un “Türk Dünyası Kültür Başkentleri” fotoğraf sergisini gezerek bilgi aldı.