SİYASET

Yaşar Süleyman’ın Mücadelesi Meyve Vermeye Başladı

Radoviş Belediyesi’nin THP’li Meclis Üyesi Yaşar Süleyman, belediye meclis üyeliğine seçildiği ilk günlerde Pırnalı ve Süpürge köylerinin asfalt yapılması ve Kılavuzlu köyüne sokak çalışmalarının başlamasını tekif ederek ve tekliflerinde ısrarından dolayı o dönemde ağır tehditler ve baskılara maruz kalmıştı. Ancak tekliflerin onaylanmasının ardından belediye başkanı Gerasim Konzulov’un yeterince ilgi göstermemesi, belediye meclis üyesi Yaşar Süleyman’a karşı cephe açmasının ardından projelerin uygulanması devamlı ertelendi.

Türk Hareket Partisi’nin üst düzey girişimleriyle, yetkili bakanlıklar ile yapılan görüşmelerden sonra Radoviş Belediye Meclis Üyesi Yaşar Süleyman’ın tekliflerinin uygulanması konusunda çalışmalar hızlanmıştır.

Dün Radoviş belediyesi yaptığı yazılı açıklamada 2020 yılının sonuna kadar Pırnalı ve Süpürge köyleri arasında yolun yapılacağı belirtildi.

Daha önce Yaşar Süleyman’ın girişimleriyle şahin mahallede ve Buçim köyünde altyapıya yönelik projeler başlatılmış ve tamamlanmıştı.

Yıllardır Türk köylerine yönelik hiçbir çalışma yapılmadığını, diğer partiden 3 dönem bir belediye meclis üyesinin olmasını da gözönünde bulundurarak, Radoviş belediyesinde Yaşar Süleyman’ın farkı ile artık Radoviş köylerine hizmet gittiği görülmekte.