GÜNCEL

Enes İbrahim Şarköy’ü Ziyaret Etti

Türk Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Milletvekili Enes İbrahim ve beraberindeki heyet Tekirdağ’a bağlı Şarköy ilçesini ziyaret etti. Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’un daveti üzerine ”Üzüm ve Bağ Bozumu Festivaline” katılan milletvekili Enes İbrahim Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Başkan Yardımcısı İlhan Mengü ile görüştü.  Farklı spor dallarında yarışların yapıldığı, balkan ülkelerinden katılan halk danslarının gösterileri ile Buray ve Ferhat Göçer’in katıldığı festival coşkulu bir havada geçti.

Enes İbrahim sitemize yaptığı açıklamada ”Şarköy belediyesi ile işbirliği ve dostluğun çok eskiye dayandığını, daha Ufuk Derneği başkanlığı döneminde Şarköy belediyesi ile önemli projelere imza attıklarını, Şarköy’de gençlik kamplarını düzenlediklerini ifade ederken, Makedonya ile Şarköy arasında her alanda işbirliğinin geliştirilmesi konusunda gayrer gösterdiklerini ” söyledi.

Enes İbrahim’in Şarköy ziyaretinde Toplulukların Haklarını Gerçekleştirme Ajansı Müdürü İlhan Rahman, Devlet Sınav Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Elvin Hasan, Başbakanlık Müşaviri Cabir Doko ile Ufuk Derneği yöneticileri eşlik ettiler.